SCHIMB

Politică de retur / Schimb

  • Ai dreptul de a returna produsele comandate fara niciun motiv în termen de 14 zile calendaristice, conform OG34/2014.
  • In cazul in care doresti schimbarea produselor comandate ,poti solicita acest lucru in termen de 14 zile calendaristice.
  • Retururile / schimburile se efectueaza de catre noi
  • Pentru retur / schimb se percepe o taxa stabilita de firma de curierat in functie de culpa. Daca vina ne apartine, costurile pentru transport vor fi 0.


Produsele NU pot fi returnate in urmatoarele conditii:

 -   produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat

- eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat

- în coletul de retur se află produse diferite față de cele comandate

In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, anuleaza dreptul tau de a le returna.

 

Iată pașii:

Pasul 1:
Cererea de retur / schimb se transmite pe adresa de e-mail : zasharomania@gmail.com, completând datele personale, numarul de comanda, poza cu factura si motivul pentru care se face solicitarea de retur / schimb.

Termen de raspuns: 48-72 H

Pasul 2:
Intr-un interval de maxim 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, te vom contacta pe e-mail pentru a-ti furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor.
Dupa aprobarea cererii de retur  vom trimite noi curierul la tine sa ridice produsul/produsele pe care vrei sa il/le returnezi.

Pasul 3:

La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.

Pasul 4: 
Iti vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/elor retur in contul IBAN specificat.

In cazul in care doresti informatii suplimentare sau ai neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne poti contacta la numarul de telefon 0754861871.