POLITICĂ DE RETUR

Politică de rambursare

Politică de retur / Schimb

  •  Ai dreptul de a returna produsele comandate fara niciun motiv în termen de 30 zile calendaristice, conform OG34/2014.
  • In cazul in care doresti schimbarea produselor comandate ,poti solicita acest lucru in termen de 14 zile calendaristice.
  • Retururile se efectueaza de catre noi, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau pe pagina de Facebook Zasha, sa solicitati un retur, sa ne furnizati datele de identificare ale comenzii si datele unui cont bancar- IBAN si nume titular. Ulterior, un curier se va deplasa la adresa dvs in termen maxim de 24-48 de ore pentru ridicarea coletului.
  • Pentru schimb, de asemenea, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un mesaj privat pe pagina de Facebook. 


Produsele nu pot fi returnate in urmatoarele conditii:

 -   produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă

- eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat

- în coletul de retur se află produse diferite față de cele comandate

In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, anuleaza dreptul tau de a le returna.


La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.

Iti vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/elor retur in contul IBAN specificat.